NEA

H Alfa Romeo Giulia QV στο Nürburgring [vid]

H επίσημη παρουσίαση όλης της γκάμας της Alfa Romeo Giulia και όχι μόνο της QV θα γίνει στη Φρανκφούρτη και την έκθεσή της…

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio goes all out on the NurburgringH Alfa Romeo Giulia QV παρουσιάστηκε στα γρήγορα και ίσως πρόωρα και για αυτό οι Ιταλοί εξακολουθούν να τη δοκιμάζουν εντατικά ακόμη και στην Πράσινη Κόλαση. Έτσι, προχωρούν στις τελευταίες βελτιώσεις, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει στα ίσα και σε όλους τους τομείς δεδομένες ποσότητες της συγκεκριμένης κατηγορίας, όπως είναι οι C63 AMG, τα RS4 και οι M3/M4.

Τώρα, αν αναρωτιέστε για πιο λόγο χρειάζονται ακόμα και τώρα δοκιμές και ρυθμίσεις, αρκεί να σκεφτείτε πως ο όλος σχεδιασμός και η εξέλιξη της Giulia QV έγινε σε μόλις 2,5 χρόνια! Όχι και άσχημα για ένα σούπερ σεντάν με εξαιρετικές επιδόσεις από τον V6 2.9 των 510 PS με το 0-100 να πετυχαίνεται σε 3,9 sec και τελική στα 321 km/h.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!