NEA

Υβριδικό Suzuki Swift Spot στο Τόκιο

SUZUKI-SWIFT-SPORT-CONCEPT-TOKIO-2015

Το πρωτότυπο που θα προλογίσει τη νέα γενιά του Swift σχεδιάζει να παρουσιάσει η Suzuki σε λίγους μήνες στην έκθεση του Τόκιο…

SUZUKI-SWIFT-SPORT-CONCEPT-TOKIO-2015-1Το Suzuki Swift Sport Concept θα υιοθετεί αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από τα αγωνιστικά του WRC, αλλά το σύστημα πρὀωσης θα είναι υβριδικό με έναν τετρακύλινδρο turbo 1.400 cc που θα συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα και μπαταρίες ιόντων λιθίου. Επίσης, η ισχυρότερη έκδοση θα έχει κάτω από το καπό της την ισχυρότερη εκδοχή του 1.0 Boosterjet, που θα κινεί μεταξύ άλλων και το καινούργιο Baleno που θα κάνει πρεμιέρα στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ένα μοναδικό σύστημα τετρακίνησης που λέγεται ότι θα παρουσιαστεί μαζί με το Suzuki Swift Sport Concept. Σε αυτό η ροπή θα καταλήγει κανονικά στους εμπρός τροχούς, ενώ οι πίσω θα εμπλέκονται μόνο στις στροφές, προκειμένου να βελτιώνονται τα δυναμικά χαρακτηριστικά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!