ΔΙΑΦΟΡΑ

VW Window defroster, μία νέα εφαρμογή για το κινητό σας! [vid]

Εντάξει, για το ελληνικό κλίμα η συγκεκριμένη εφαρμογή ίσως να μην χρειάζεται ιδιαίτερα, δεν παύει όμως να αποτελεί ένα ενδιαφέρον “γκατζετάκι” για τους λάτρεις της τεχνολογίας.

vw_window_defrosterΥπεύθυνοι για τη συγκεκριμένη εφαρμογή είναι οι τεχνικοί της Volkswagen, που αποφάσισαν να κάνουν λίγο πιο εύκολη τη ζωή των πελατών τους. Αρκεί να έχουν κινητό Android και, φυσικά, κάποιο μοντέλο της εταιρίας με την αντίστοιχη τεχνολογία. Κατεβάζοντας το σχετικό application, μπορούν να συνδεθούν με το αυτοκίνητό τους και να ενεργοποιήσουν τον κλιματισμό από απόσταση, έτσι ώστε να έχει ζεσταθεί το εσωτερικό του όταν έρθει η ώρα να το χρησιμοποιήσουν. Με την κατάλληλη επιλογή, δε, ξεπαγώνουν και τα τζάμια, οπότε δεν χρειάζεται απομάκρυνση του χιονιού, σε ανάλογες καιρικές συνθήκες.

Το πόση ώρα θα δουλεύει ο κλιματισμός μπορεί να ρυθμιστεί με ευκολία, όπως επίσης και σε τι θερμοκρασία επιθυμεί ο οδηγός το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ο χρήστης απλά ενημερώνει τι ώρα θα χρειαστεί το αυτοκίνητό του και τα άλλα γίνονται αυτόματα… Τόσο απλά, όσο τα δείχνει το video…

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!