NEA

Τι θα παρουσιάσει η Honda στην Φρανκφούρτη;

Honda RC213V-S -12

Το Project 2&4, ένα μονοθέσιο εμπνευσμένο από μοτοσικλέτα, το οποίο είχε αναδειχθεί στον παγκόσμιο διαγωνισμό σχεδίασης που διοργανώθηκε ανάμεσα στα 16 συνολικά στούντιο design της μάρκας που βρίσκονται ανά τον κόσμο…

HONDA-PROJECT-2&4-1Δημιουργήθηκε στο κέντρου σχεδίασης μοτοσυκλετών της εταιρείας στην Asaka (Τόκιο) της Ιαπωνίας και του αντίστοιχου κέντρου για αυτοκίνητα στο Wako, που βρίσκεται επίσης στην Ιαπωνία. Πρόκειται για ένα μονοθέσιο με ελεύθερους τους τροχούς και κλασικό για αγωνιστικό Honda design, που σύμφωνα με τους ανθρώπους της ιαπωνικής εταιρείας «η δομή χωρίς καμπίνα του Project 2&4 δημιουργεί ένα “τρισδιάστατο οδηγικό περιβάλλον” που παρέχει την ελευθερία μιας μοτοσικλέτας και την ευελιξία ενός αυτοκινήτου, όπως το έχει οραματιστεί η Honda».

Honda RC213V-S -1Προς το παρόν έχει δοθεί στη δημοσιότητα επίσημα μόνο η teaser εικόνα που βλέπετε, ενώ το ολοκληρωμένο σκίτσο είναι η άποψη των ανθρώπων του βρετανικού Autocar για το Honda Project 2&4, το οποίο θα κινείται από έναν κινητήρα 1.000 cc. Όχι όμως όποιον και όποιον αλλά αυτόν της RC213V-S, της ρέπλικα της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας RC213V της Honda στο MotoGP, ο οποίος είναι τετράχρονος, 1.000 όπως είπαμε κυβικών και ανάλογα με το στάδιο απόδοσης τους έχει από 159 έως 215 PS και από 102 έως 118 Nm. Η αγωνιστική φτάνει τους 230 PS, ενώ αν ενδιαφέρεστε σημειώστε πως η ρέπλικα RC213V-S κοστίζει περίπου 190.000 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!