ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Hyundai i20 N Sport με 115 PS

hyundai_i20N

Μία σπορ εκδοχή του δημοφιλούς της supermini αποκάλυψε η Hyundai, με εμφανείς διαφοροποιήσεις στην εξωτερική εμφάνιση αλλά και ισχυρότερο κινητήρα.

Παρότι δεν προκαλεί ιδιαίτερα αισθητικά, σε σχέση με τα συμβατικά i20, το N Sport δεν δυσκολεύεται να ξεχωρίσει. Οι σχεδιαστές της κορεατικής εταιρίας φρόντισαν να αναβαθμίσουν για την περίσταση το αμάξωμα του αυτοκινήτου με μια σειρά από σπορ χαρακτηριστικά. Νέοι προφυλακτήρες, πλευρικά skirts, ζάντες ελαφρού κράματος 17 ιντσών και μία πιο προκλητική εξάτμιση είναι μερικά από τα στοιχεία της εν λόγω έκδοσης.

hyundai_i20N_2Με τη σειρά τους, οι μηχανικοί τοποθέτησαν κάτω από το καπό έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.4 λίτρων, που αποδίδει 115 ίππους ισχύος και 160 Nm ροπής. Αυτός συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων για να μεταφέρει την κίνηση στους εμπρός τροχούς. Βελτιώσεις παρατηρούνται επίσης στα φρένα και στις αναρτήσεις, όπου έχει επιλεγεί ένα πιο σφιχτό setup, ώστε να αναδεικνύει το σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!