NEA

Ανανέωση με V6 μοτέρ για το VW Amarok

VW-AMAROK-V6-1

Ένα από τα μεγαλύτερα «αγροτικά» της αγοράς θα περάσει από ένα facelift μέσα στο 2016 και θα υποδεχθεί μεταξύ άλλων και ένα νέο V6 πετρελαιοκινητήρα…

VW-AMAROK-V6-3Η ανανέωση θα συνδυαστεί με τους αναβαθμισμένος κινητήρες στην προδιαγραφή Euro 6, συγκεκριμένα του δίλιτρου TDI που σήμερα είναι διαθέσιμος σε τρία επίπεδα ισχύος (με 122, 163 ή 180 PS). Ωστόσο, υπάρχει ζήτηση για ένα ακόμη μεγαλύτερο μοτέρ, όπως είναι ο V6 3.0 TDI -προέρχεται από τα Audi A6 και A7, καθώς και από το VW Touareg- με απόδοση 218 ή 272 PS.

VW-AMAROK-V6-2Το ανανεωμένο Amarok θα κινείται από μία επίσης αναβαθμισμένη εκδοχή του τρίλιτρου μοτέρ -για την περίσταση θα αποδίδει 218 PS / 600 Nm-, ενώ στον αισθητικό τομέα οι αλλαγές θα είναι διακριτικές και θα περιορίζονται στο πρότυπο ενός facelift (επανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, προβολείς και λεπτομέρειες, νέες ζάντες και καινούργιες επενδύσεις για το εσωτερικό).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!