NEA

Πότε θα δούμε το Renault Koleos;

2016 Renault Koleos render  (1)

H γαλλική εταιρία αναμένεται να λανσάρει από το νέο έτος ένα μεγαλύτερο από το Kadjar μοντέλο που θα τοποθετείται στα μεγάλα SUV…

2016 Renault Koleos render  (2)Το Koleos ήταν από τα πρώτα SUV της Renault, αλλά λόγω των συγκυριών και της μονοδιάστατης γκάμας των κινητήρων του δεν κατάφερε να διαγράψει μία πετυχημένη εμπορικά πορεία. Αυτή την φορά οι Γάλλοι θα επιχειρήσουν ξανά μία προσπάθεια επιστροφής, αλλά με διαφορετική συνταγή μίας και το νέο Koleos θα έχει κοινά μηχανικά μέρη με το Nissan X-Trail.

Τo νέο Koleos θα έχει μήκος σχεδόν 5 μέτρα -θα είναι δηλαδή σημαντικά πιο μεγάλο από το επίσης καινούργιο Kadjar-, ενώ οι Γάλλοι δεν έχουν αποφασίσει αν θα υπάρχει και 7θέσια εκδοχή του, μιας και καλύπτουν τις συγκεκριμένες ανάγκες με την αντίστοιχη έκδοση του Espace. Επίσης δεν έχει αποφασιστεί αν θα πωλείται και στην Ευρώπη ή αν θα περιοριστεί μόνο στην Ασία και στην Αυστραλία. Το βέβαιο είναι πως εξελίσσεται στην Κίνα όπου και θα κατασκευάζεται, ενώ θα συναρμολογείται και στη Νότια Κορέα όπου είναι γνωστό ως QM5.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!