NEA

Σε πρώτη προβολή το νέο Suzuki Baleno!

BALENO_second_release_studio

Η ιαπωνική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα μία ακόμη φωτογραφία του νέου της hatch με τούρμπο κινητήρα στα 1.000 cc!

BALENO_second_release_drivingΤο νέο Suzuki Baleno είναι ένα κλασικό πεντάθυρο μικρομεσαίο που θα βρεθεί αντιμέτωπο σε μοντέλα με αντίστοιχα χαρακτήρα, όπως είναι τα Nissan Pulsar, Seat Leon κ.α. Θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά προς τα τέλη του έτους με την γκάμα των κινητήρων να βασίζεται στον ολοκαίνουργιο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα BoosterJet 1.0 με άμεσο ψεκασμό, όπως είχαμε γράψει.

2016 Suzuki BalenoΠρος το παρόν δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία αλλά εκτιμάτε πως η ισχύς θα κυμαίνεται στους 110 PS, ενώ πιθανότατα θα υπάρχει και mild υβριδική έκδοση με σύστημα start/stop με μικρότερη εκπομπή ρύπων και κατανάλωση. Σχετικά με το μήκος του αμαξώματος, αυτό θα βρίσκεται κοντά και πάνω από τα 4 μέτρα, με αποτέλεσμα το Baleno να τοποθετείται πάνω από το Swift. Για περισσότερα μείνετε δικτυωμένοι στο caroto.gr!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!