NEA

Οι scoop φωτογραφίες του νέου VW Tiguan

VW-Tiguan-2016-1

Εδώ βλέπετε το νέο Tiguan να «συλλαμβάνεται» στην διάρκεια γυρισμάτων ενός διαφημιστικού σποτ στο Βανκούβερ του Καναδά…

VW-Tiguan-2016-2Παρά ταύτα, η διαδικτυακή αποκάλυψη του νέου Tiguan είναι θέμα ημερών και στις φωτογραφίες διακρίνεται ένα σαφώς πιο σύγχρονο αμάξωμα με ενδιαφέροντα πίσω φωτιστικά σώματα που δημιουργούν μια πιο upper class εικόνα. Οι πληροφορίες μας λένε πως η βάση θα είναι τα μεταβλητό πλαίσιο MQB με μείωση του απόβαρου έως 80 kg και αύξηση του μήκους του στα 4,50 μέτρα. Επίσης, αυξημένο θα είναι το μεταξόνιο για μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες και για τις αποσκευές (πορτμπαγκάζ +50 λίτρα, συνολικά 520).

VW-Tiguan-2016-3Ο βασικός κινητήρας θα είναι ο TSI των 1.400 cc και των 125 PS, η γκάμα θα περιλαμβάνει και τα γνωστά μεγαλύτερου κυβισμού σύνολα βενζίνης και πετρελαίου της VW. Μεταξύ αυτών και τον diesel TDI των 2.000 cc και των 240 PS από το Passat. Εκτός από τη στάνταρ εκδοχή το νέο VW Tiguan θα είναι διαθέσιμο και με 7 θέσεις και μεγαλύτερο κατά 20 εκατοστά μήκος, καθώς και ως XL, με μήκος σχεδόν 5 μέτρων και βασικό προορισμό τις ΗΠΑ, ενώ δεν αποκλείεται και μια έκδοση κουπέ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!