NEA

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία της Jaguar F-Pace

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη η Jaguar έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη φωτογραφία της F-Pace, του πρώτου SUV στη μακρόχρονη ιστορία της….

2016 Jaguar F-PaceΞέχωρα από την διπλανή φωτογραφία που δείχνει το ελκυστικό προφίλ της Jaguar F-Pace, παρακάτω την βλέπετε να κυκλοφορεί στους δρόμους με εμφάνιση και στον ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας -το διάσημο Tour de France- με το περίεργο, πρωτότυπο και αποτελεσματικό καμουφλάζ που βλέπετε. Τώρα, στην επίσημη κεντρική φωτογραφία μας, από το πλάι διακρίνονται οι μικροί πρόβολοι και το  επιμηκυμένο αμάξωμα, ενώ την όλη εικόνα συμπληρώνουν λεπτομέρειες όπως τα στενά πίσω φώτα, τα «βράγχια» με το λογότυπο της μάρκας στα φτερά ή οι θηριώδεις ζάντες 22’’ σε συνδυασμό με τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων κ.λπ.

Η βάση της νέας F-Pace θα είναι το καινούργιο φουλ αλουμινένιο πλαίσιο των Jaguar και Land Rover και η κίνηση θα μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς μέσω του επίσης καινούργιου συστήματος μετάδοσης «All Surface Progress Control». Η γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων θα ξεκινά από τους τετρακύλινδρους των 2.000 cc, βενζίνης και πετρελαίου, που αποδίδουν γύρω στα 200 PS, θα περνά στους V6 της μάρκας και θα κορυφώνεται με το V8 που θα φτάνει μέχρι και τα 500 άλογα. H Jaguar F-Pace θα ανταγωνιστεί μοντέλα όπως τα Porsche Macan, Audi Q5, Mercedes GLC, ΒMW X3 και Volvo XC60, ενώ η τιμή πώλησης της στην κεντρική Ευρώπη εκτιμάτε περίπου στις 55.000 ευρώ. Για περισσότερα μείνετε δικτυωμένοι στο caroto.gr!

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!