NEA

Και σε αγροτικό το νέο Jeep Wrangler;

JEEP-WRANGLER-PICK-UP-2018-1

Εδώ και καιρό οι ιθύνοντες της Jeep εξετάζουν το ενδεχόμενο να εισάγουν μία pick-up εκδοχή του Wrangler με πρωταρχικό στόχο την αγορά των ΗΠΑ και της Αυστραλίας…

Η κατηγορία των pick-up είναι αρκετά δημοφιλής ώστε να πείσει τους ιθύνοντες της Jeep να εισάγουν ένα ανάλογο μοντέλο βασισμένο στο Wrangler. Παλαιότερα, η Jeep είχε παρουσιάσει το πρωτότυπο Gladiator και από την στιγμή που ορισμένα ταμπού έχουν πέσει (όπως το προσθιοκίνητο Renegade που έχει διευρύνει την γκάμα της εταιρίας προς τα κάτω), όλα είναι πιθανά.

Αυτό υποδεικνύει και η στρατηγική επέκτασης του ομίλου FCA (Fiat Chrysler Automobiles) στον οποίο ανήκει πλέον η Jeep, και ένα αγροτικό είναι πιο πιθανό από ποτέ. Σε περίπτωση που δοθεί το πράσινο φως, το πιο πιθανό είναι πως το αγροτικό με τα σήματα της Jeep θα παρουσιαστεί σε λιγότερα από 3 χρόνια, ενώ με βάση τις πρώτες πληροφορίες στα χαρακτηριστικά του θα περιλαμβάνεται και η μικρή καρότσα, που θα παραπέμπει και στο Scrambler της δεκαετίας του ’80.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!