NEA

Εξιτάρει το Ultima Evolution με τα 1.034 άλογα [vid]

Πρόκειται για ένα κουπέ που έρχεται από την Βρετανία, κοστίζει 50.000 ευρώ, έχει μοτέρ V8 Chevrolet και επιδόσεις Bugatti!

2015 Ultima Evolution (1)Το Ultima Evolution Coupe το είχαμε γνωρίσει την άνοιξη και τώρα η βρετανική εταιρία δίνει στην δημοσιότητα το πρώτο βίντεο. Πρόκειται για ένα σπορ μοντέλο, σε κουπέ ή ανοιχτό αμάξωμα, που αντικαθιστά τα GTR και Can-Am και κατασκευάζεται/συναρμολογείται στην Βρετανία. Ωστόσο, η καρδιά είναι αμερικανική και προέρχεται από την Cheverolet με τον γνωστό V8 LS να προσφέρεται με 480, 700 ή 1.34 άλογα! Στην τελευταία εκδοχή υπάρχει μηχανικός υπερσυμπιεστής, ενώ όλη η ισχύς περνά στους πίσω τροχούς μέσω γερμανικού κιβωτίου 6 σχέσεων που προέρχεται από την Porsche.

2015 Ultima Evolution (2)Στην ισχυρότερη εκδοχή, η ροπή φτάνει τα 1.246 Nm με τα 0-96 km/h (το… εγγλέζικο 0-100) να πετυχαίνονται σε μόλις 2,3 sec. Στο βίντεο θα ακούσετε τον εκπληκτικό ήχο, ενώ θα δείτε το κουπέ να επιταχύνει έως τα 161 km/h από στάση σε μόλις 4,9 sec, στα 241 km/h σε 8,9 sec, ενώ το κοντέρ τερματίζει στα 386 km/h! Το απόβαρο δεν ξεπερνά τα 950 kg, οι 18άρες ζάντες φορούν ελαστικά Michelin Pilot Sport 2 διάστασης εμπρός 245/35ZR και 335/30ZR πίσω, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως το βρετανικό κουπέ έχει άδεια κυκλοφορίας για τους δημόσιους δρόμους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!