NEAΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

O νέος bi-turbo της Porsche 911 Carrera [vid]

Δείτε στο παραπάνω βίντεο πως λειτουργεί ο νέος -6-κύλινδρος boxer κινητήρας που με το διπλό turbo αποδίδει έως 420 άλογα…

Porsche-911_Carrera_2016_1000 (3)Στο πρώτο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πως λειτουργεί ο νέος 6-κύλινδρος bi-turbo boxer της ανανεωμένης Porsche 911 Carrera που όπως έχουμε γράψει αποδίδει 370 ίππους στην απλή και 420 στην S εκδοχή του. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονίσουμε πως η υιοθέτηση turbo -και μάλιστα διπλών σε όλη τη γκάμα της evergreen Porsche 911- είναι πολύ σημαντική.

Αν όχι και περισσότερο, στην εξελικτική της πορεία του μισού αιώνα, όσο περίπου και η εγκατάλειψη της αερόψυξης πριν κάμποσα χρόνια. Τώρα, στο παρακάτω μπόνους βίντεο μπορείτε να δείτε τις λοιπές αλλαγές, που ανανεώνουν την εμφάνιση της Carrera, αλλά και αναβαθμίζουν σημαντικά το τεχνολογικό της υπόβαθρο, μιας και πλέον η ενεργή ανάρτηση PASM είναι στάνταρ και η τετραδιεύθυνση προαιρετική.

Porsche-911_Carrera_2016_1000 (2)

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!