NEA

Μία κάρμπον Lamborghini Huracan με 1.250 άλογα!

Lamborghini Huracan by Mansory (9)

Ο σπεσιαλίστας στις βελτιώσεις Mansory παρουσιάζει μία εντυπωσιακή διπλοτούρμπινη Huracan σε ματ κάρμπον βαφή και 0-100 σε 2,7 sec!

Lamborghini Huracan by Mansory (3)Πριν από μερικούς μήνες η εταιρία Mansory είχε παρουσιάσει μία βελτιωμένη Huracan με 850 άλογα. Τώρα, η γερμανική εταιρία πάει ακόμη πιο μακριά την βαλίτσα, αντικαθιστώντας το ελαφράς πίεσης turbo με διπλή υπερτροφοδότηση ώστε ο V10 των 5,2 lt να ανέβει από τα εργοστασιακά 610 άλογα στα 1.250, με την ροπή να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 1.000 Nm.

Lamborghini Huracan by Mansory (2)Εξίσου εντυπωσιακό του tuning, είναι το body-kit από ανθρακόνημα, το οποίο μάλιστα είναι πιο φαρδύ κατά 30 mm μπροστά και 40 mm πίσω. Αναβαθμισμένο είναι το σύστημα ψύξης χάρη και στην προσθήκη νέων εξαρτημάτων που βελτιώνουν και την αεροδυναμική. Οι μπροστινοί τροχοί 20’’ φορούν λάστιχα διάστασης 245/30 ZR20, ενώ οι πίσω 21’’ διάστασης 325/25 ΖΡ21. Στο εσωτερικό κυριαρχεί ένα από τα δημοφιλέστερα υλικά επένδυσης, η αλκαντάρα, ενώ υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες από ανθρακόνημα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!