NEA

Τα πρώτα επίσημα σκίτσα για το νέο VW Tiguan

VW-Tiguan-sketches-official-2016 (2)

Σε σχέση με το τωρινό, το νέο Tiguan θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο, θα φτάνει τα 4,50 μέτρα σε μήκος και θα έχει περισσότερες εκδόσεις αμαξωμάτων…

VW-Tiguan-sketches-official-2016 (1)Οι πρώτες μας πληροφορίες αναφέρουν πως, εκτός από τη γνωστή στάνταρ εκδοχή, θα υπάρχουν ακόμη δύο. Μία μεγαλύτερο -κατά 200 mm- μήκος και 7-θέσια διάταξη, καθώς και μία έκδοση XL που θα φτάνει τα 5 μέτρα και θα προορίζεται κυρίως για τις ΗΠΑ. Στην πορεία, πιθανότατα να δούμε και μία κουπέ έκδοση. Πριν από μερικές μέρες είχαμε γράψει για τις φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει και απέχουμε μόλις 2-3 μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα της νέας γενιάς Tiguan (και φυσικά του Passat), με τα σκίτσα να μας δείχνουν μία πιο ενδιαφέρουσα και σύγχρονη σχεδίασή, η οποία υιοθετεί και κάποια στοιχεία από το Taigun.

Ως βάση του νέου Tiguan χρησιμοποιείται το μεταβλητό πλαίσιο MQB, επιλογή που αφενός έχει επιτρέψει τη μείωση του βάρους κατά 80 kg και αφετέρου την αύξηση και του μεταξονίου, ώστε να ωφεληθούν οι χώροι για τους επιβάτες και τις αποσκευές (πορτμπαγκάζ +50 lt, συνολικά 520 lt). Ο βασικός κινητήρας θα είναι ο 1.4 TSI με τους 125 PS, ενώ η γκάμα θα περιλαμβάνει και τα γνωστά, μεγαλύτερου κυβισμού, σύνολα βενζίνης και πετρελαίου της VW. Μεταξύ αυτών και τον diesel TDI των 2.000 cc και των 240 PS από το Passat, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει και ο βασικός 1.6 TDI. Μείνετε δικτυωμένοι στο caroto.gr μέχρι την επίσημη πρεμιέρα!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!