NEA

Πως θα είναι η Lamborghini Huracan;

LAMBORGHINI-HURACAN-ROADSTER-1

H Huracan Roadster θα παρουσιαστεί στην Φρανκφούρτη, δίχως την μεταλλική της οροφή και αποκτήσει λίγα περισσότερα κιλά…

LAMBORGHINI-HURACAN-ROADSTER-3Και αυτό, ελέω των απαραίτητων ενισχύσεων στο πλαίσιό της, προκειμένου να μη διαφοροποιηθεί η δυσκαμψία της σε σχέση με την κλειστή της εκδοχή. Τα περισσότερα κιλά θα έχουν μια μικρή επίδραση στις επιδόσεις και κυρίως το 0-100, το οποίο -από τα 3,2 sec της κλειστής εκδοχής- θα πάει στο στα 3,4 sec.

LAMBORGHINI-HURACAN-ROADSTER-2Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν θα επηρεάσει το ταπεραμέντο του ιταλικού roadster, από τη στιγμή που μιλάμε για ένα ανοιχτό αυτοκίνητο κι αυτό γιατί η απουσία οροφής θα επιτρέψει στους δύο επιβαίνοντες να απολαμβάνουν ακόμα πιο άμεσα τον ήχο του ατμοσφαιρικού V10 5.2 των 610 PS. Μέχρι την επίσημη ανακοίνωσε της Lamborghini, να πούμε πως μεταξύ των άμεσων ανταγωνιστών της Lamborghini Huracan Roadster, είναι κατά κύριο λόγο οι ανοιχτές McLaren 650S και Ferrari 488 Spider και κατά δεύτερο η ανανεωμένη Porsche 911 Turbo Cabrio.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!