ΔΙΑΦΟΡΑ

Τα νέα οχήματα του James Bond

spectre_cars

Οι Jaguar και Land Rover αποκάλυψαν τρία από τα οχήματα που θα απολαύσουμε το Νοέμβριο στη νέα ταινία του θρυλικού πράκτορα 007, με τίτλο Spectre…

Jaguar Land Rover vehicles from Spectre (19)Αντικειμενικά, δεν υπάρχουν πολλές ταινίες που να συνδυάζονται με την παρουσίαση νέων αυτοκινήτων. Ο James Bond ανήκει παραδοσιακά σε αυτές τις λίγες όπου οι αυτοκινητοβιομηχανίες πληρώνουν για να οδηγήσει ο περιβόητος πράκτορας τα μοντέλα τους. Ή, έστω, οι κακοί της ταινίας… Λίγους μήνες, λοιπόν, πριν από την επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας Spectre, οι Jaguar και Land Rover αποφάσισαν να μας δώσουν μία γεύση του τι θα πρέπει να περιμένουμε.

spectre_cars_3Πέρα από την Aston Martin DB10, που θα αποτελέσει το αυτοκίνητο του ήρωα μας, ένα ξεχωριστό μοντέλο έρχεται από τη Jaguar και είναι η C-X75. Αυτή θα αποτελέσει το όχημα του “κακού” Dr Hinx, τον οποίο θα υποδυθεί ο David Batista. Φήμες μάλιστα θέλουν τα δύο αυτοκίνητα να επιδίδονται σε ένα μοναδικό κυνηγητό, μέσα στους δρόμους της νυχτερινής Ρώμης. Δύο ακόμα οχήματα που θα κάνουν αισθητή της παρουσία τους έρχονται από τη Land Rover. Ένα Range Rover Sport SVR και μερικά ειδικά εξελιγμένα και ενισχυμένα Defenders θα δώσουν με τη σειρά τους ένα άρωμα περιπέτειας στη νέα ταινία του 007.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!