NEA

SsangYong XAV Adventure, η βάση για το επόμενο Korando;

SsangYong-XAV-Adventure_Concept_2015_1600x1200_wallpaper_03

Όπως κάθε κατασκευαστής, έτσι και οι Κορεάτες αναζητούν το επόμενο SUV μέσα από νέες προσεγγίσεις στο σχεδιασμό τους…

Η SsangYong από την πλευράς της επιστρέφει στα κλασικά εικονογραφημένα της κατηγορίας, ποντάροντας στο καινούργιο της πρωτότυπο XAV-Adventure στις απλές, καθαρές και ευθείες γραμμές. Όπως παλιά δηλαδή, προκειμένου να δείχνει στιβαρό και ικανό για τα πλέον δύσκολα. Από την άλλη σε ότι αφορά τους κινητήρες είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στα σύγχρονα δεδομένα, μιας και υπάρχουν ένας βενζίνης και ένας πετρελαίου. Και τα δύο μοτέρ είναι στα 1.600 cc και μπορούν να συνδυαστούν με την τετρακίνηση E-4WD που έχει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες στον πίσω άξονα (οι οποίοι τροφοδοτούνται από μπαταρία ιόντων λιθίου 2,1 kWh). Τα προγράμματα λειτουργίας είναι δύο, με το ένα να δίνει έμφαση στην οικονομία και το άλλο στις επιδόσεις.

Το SsangYong XAV- Adventure διαθέτει και το σύστημα 3S-CUBE, το οποίο αποτελείται από κατάλληλους αισθητήρες και «ηλεκτρική» πνευματική ανάρτηση, διαβάζει το δρόμο και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις (της ανάρτησης) για τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση πέρα από την άσφαλτο. Στην άσφαλτο και με μεγάλες ταχύτητες όχι μόνο σκληραίνει η ανάρτηση για καλύτερο έλεγχο του αυτοκινήτου αλλά μειώνεται και η απόσταση από το έδαφος. Για μικρότερη αεροδυναμική αντίσταση, καλύτερες επιδόσεις και μειωμένη κατανάλωση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!