NEA

Πρεμιέρα στις ΗΠΑ για το νέο Honda Civic με τούρμπο κινητήρες

Honda-Civic_Sedan_2016_1000 (6)

Η Honda παρουσίασε στις ΗΠΑ την καινούργια, 10η κατά σειρά γενιά του τετράθυρου Civic, η οποία προλογίζει τις πεντάθυρες και στέισον εκδόσεις, που θα είναι διαθέσιμες και στην Ευρώπη…

Σημαντική εξέλιξη είναι ότι στο καινούργιο Civic θα χρησιμοποιηθούν οι νέοι κινητήρες turbo βενζίνης της γενιάς EarthDreams, με αυτόν των 1.500 κυβικών να κάνει την αρχή στις ΗΠΑ. Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού η νέα γενιά του Honda Civic θα είναι διαθέσιμη άμεσα, ενώ στην Ευρώπη αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα κατά τη διάρκεια του 2016, με πρώτη της εμφάνιση, εκτός απροόπτου το Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης. Βάση όλων θα είναι ένα καινούργιο πλαίσιο με αυξημένη ακαμψία κατά 25% και με μεταξόνιο μεγαλύτερο κατά 35 χιλιοστά, γεγονός που θα αυξήσει και άλλο τους ήδη καλούς χώρους στο εσωτερικό.

Από κει και πέρα η εμφάνισή του σεντάν διαθέτει διαφορετικές, πιο δυναμικές αναλογίες με μικρότερους προβόλους και περισσότερα σχεδιαστικά high light, όπως π.χ. πιο ανάγλυφο καπό. Καινούργια είναι και η μάσκα, ενώ τα φώτα μπορεί να είναι όλα LED, μπροστά και πίσω. Το εσωτερικό της αμερικάνικης τουλάχιστον έκδοσης αφήνει πίσω του το ταμπλό των δύο επιπέδων, ενώ ο πίνακας οργάνων από κάποιο επίπεδο εξοπλισμού και πάνω θα είναι ψηφιακός. Στην κεντρική κονσόλα υπάρχει οθόνη αφής 7,0 ιντσών και από πλευράς διασύνδεσης υπάρχει τόσο το Apple CarPlay όσο και το Android Auto.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!