ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μία LaFerrari βγάζει καπνούς στο Μπέβερλι Χιλς [vid]

Ο πρωταγωνιστής του βίντεο μάλλον πρέπει να ήταν τόσο εκστασιασμένος (ή πιωμένος;) που οδηγούσε μία LaFerrari με εντελώς ανάρμοστο τρόπο. Όχι πως έχει πρόβλημα για οτιδήποτε κάποιος που προέρχεται από την βασιλική οικογένεια του Κατάρ…

FERRARI-LAFERRARI-SMOKE-1Τα αποκορύφωμα είναι πως μετά τις μίνι κόντρες σε μια αμερικάνικη γειτονιά με μια Porsche GT3 που φαίνεται στα πλάνα και την ταλαιπωρία που υπέβαλε τη σούπερ Ferrari άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από το μηχανοστάσιο (στην κυριολεξία…) της. Σε κάποιους πολύ απλά πρέπει να απαγορεύουν να οδηγούν τέτοια αυτοκίνητα. Ωστόσο, εδώ δεν μιλάμε για κάποιον τυχαίο, αλλά για τον Al Thani, μέλος της βασιλικής οικογένειας από το Κατάρ, ο οποίος επικαλείται διπλωματική ασυλία και γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τους γείτονες του στο Μπέβερλι Χιλς, καθώς και την τοπική αστυνομία :-)

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!