NEA

Πόσο κοστίζει η ανοιχτή Lamborghini Huracan;

Με το σλόγκαν «ο ουρανός ποτέ δεν θα είναι ο ίδιος» (the sky will never be the same) η Lamborghini προμοτάρει την Huracan Spyder των 186.450€ (δίχως τους φόρους)…

Lamborghini Huracan SpyderΗ λογική πίσω από το σλόγκαν είναι πως ο κάτοχος μίας ανοιχτής Huracan μπορεί να κοντρολάρει τους ουρανούς, είτε με λιακάδα, είτε με βροχή. Αυτά τουλάχιστον λέει το μάρκετινγκ. Τώρα, η ηλεκτροϋδραυλική οροφή χρειάζεται 17 sec για να ανοίξει ή να κλείσει και μπορεί να ενεργοποιηθεί και εν κινήσει (έως τα 50 km/h). Ο υποψήφιος ιδιοκτήτης έχει να επιλέξει ανάμεσα σε μαύρη, κόκκινη ή καφέ οροφή που συνδυάζεται με 20άρες Giano ζάντες, προβολείς LED και φουλ ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών.

Οι πρώτες παραδόσεις της ανοιχτής Huracan θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2016, ενώ για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω, τότε θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το σαλόνι της Γενεύης τον Μάρτιο όπου θα παρουσιαστεί κατά την φημολογία η Huracan Centenario LP 770-4 με τον V12 κινητήρα. Η οποία όμως θα έχει πολλαπλάσια τιμή πώλησης, περίπου στα 1,75 εκ. ευρώ για το καθένα από τα 20 μόλις αυτοκίνητα που θα κατασκευαστούν.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!