ΑΓΩΝΕΣ

Με μονάδες ισχύος της Mercedes το 2016 η Manor

Motor Racing - Formula One World Championship - Malaysian Grand Prix - Practice Day - Sepang, Malaysia

Η αλλαγή στρατοπέδου της Manor επισημοποιήθηκε κι έτσι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2016, τα μονοθέσιά της θα έχουν μονάδες ισχύος της Mercedes κι όχι της Ferrari.

H βρετανική ομάδα είναι και φέτος ουραγός, χρησιμοποιώντας κινητήρες της Ferrari αλλά… προδιαγραφών 2015. Αντίθετα, η συμφωνία με τους Γερμανούς θα αφορά μονάδες ισχύος της ίδιας χρονιάς – πράγμα που αναμένεται να αυξήσει σημαντικά το επίπεδο δυναμικότητας της Manor. Η Manor γίνεται η τρίτη συνεργάτιδα της Mercedes (μαζί με τις Williams και Force India), παίρνοντας τη θέση της Lotus που όπως όλα δείχνουν, θα μετατραπεί σε εργοστασιακή ομάδα της Renault.

wehrlein-mercedesf1-announcement-b640«Τα αποτελέσματα τω μονάδων ισχύος της Mercedes τα λένε όλα», δήλωσε ο διευθυντής της ομάδας, John Booth. «Φέτος για εμάς είναι μία σεζόν ανασυγκρότησης – σε πολλούς τομείς. Μπορεί να μην έχουμε να επιδείξουμε τα επίπεδα απόδοσης που είχαμε τις προηγούμενες σεζόν αλλά βάλαμε γερά θεμέλια για το μέλλον. Σε συνδυασμό με τα ενθαρρυντικά δείγματα που λαμβάνουμε από τη δουλειά που γίνεται στην αεροδυναμική σήραγγα σχετικά με το μονοθέσιο του 2016, η ισχύς από τη Mercedes-Benz θα μας βοηθήσουν να ακολουθήσουμε επιθετική προσέγγιση».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!