NEA

Ένα Nissan Teatro για τους… Share Natives!

NISSAN-TEATRO-4

Με το συγκεκριμένο concept η Nissan προσπαθεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον των νέων για τα αυτοκίνητα, το οποίο στην Ιαπωνία είναι σε μια φάση απομείωσης και περιγράφεται ως φαινόμενο «kurumabanare» (σημαίνει διαχωρισμός από τα αυτοκίνητα)…

Tο πρωτότυπο Teatro for Dayz -που θα παρουσιάσει η Nissan στο τέλος του μήνα στην έκθεση του Τόκιο- βασίζεται στο Κ-Car Dayz με μήκος που δεν ξεπερνά τα 3,50 μέτρα. Επίσης, απευθύνεται σε νέους ή καλύτερα πολύ νέους ανθρώπους, που θα πάρουν δίπλωμα τα επόμενα χρόνια. Τη λεγόμενη γενιά των share natives, που έχουν όλη τους τη ζωή online και μοιράζονται τα πάντα μέσω των social media.

Για τους share natives λοιπόν οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της Nissan έχουν βάλει στο εσωτερικό του Teatro οθόνες αφής. Πολλές οθόνες αφής και όχι μόνο στο ταμπλό, αλλά παντού. Στις επενδύσεις στις πόρτες, στα καθίσματα και όπου αλλού υπάρχει χώρος και ας μην είναι ακόμα έτοιμη η τεχνολογία για κάτι τέτοιο. Ουσιαστικά το εσωτερικό του ιδιαίτερου πρωτότυπου της Nissan είναι μια παιδική χαρά για τους share natives, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν, να επικοινωνούν και να μοιράζονται. Φυσικά έχοντας έναν τέτοιο προσανατολισμό το Teatro δεν θα μπορούσε παρά να είναι ηλεκτρικό.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!