NEA

Τι είναι το Toyota Kikai;

Toyota KIKAI concept (1)

Ένα concept car που συνδυάζει το layout ενός σπορ πισωκίνητου μοντέλου με την εμφάνιση ενός buggy με πολλά «γυμνά» σημεία…

Πραγματικά εντυπωσιακό στην όψη, όσο και περίεργο σαν σύλληψη το Kikai που θα παρουσιαστεί για λόγους εντυπωσιασμού στην έκθεση του Τόκιο (έναρξη 30 Οκτωβρίου). Και αυτό διότι το πρωτότυπο Toyota δεν πρόκειται να μπει ποτέ στην παραγωγή, που είναι και το πιο φυσιολογικό για ένα τέτοιο όχημα (προφανώς και για αυτό δεν γίνεται λόγος για τον κινητήρα).

Μία αξιοσημείωτη λεπτομέρεια είναι τα μικρά ανοίγματα στα πόδια του οδηγού για να επιβλέπει την κατάσταση της ανάρτησης και των τροχών. Επίσης, στο εσωτερικό υπάρχει χώρος για τρία άτομα με τον οδηγό να κάθεται πιο μπροστά και κεντρικά, ενώ στην διάθεσή του έχει ένα ρετρό σύνολο από κυκλικά αναλογικά όργανα. Όλα αυτά για το Kikai που φτιάχτηκε για λόγους εντυπωσιασμού (και μόνο).

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!