NEA

Κινέζικο Qoros 5… για την Κίνα!

QOROS-5-1

Το Qoros 5 διαθέτει όλα τα στοιχεία που τονίζουν το off road look, όπως αυξημένη απόσταση από το έδαφος, ποδιές και περιφερειακά πλαστικά προστατευτικά…

Μάλιστα, πρόκειται για ένα SUV με ενδιαφέρουσα εμφάνιση που θυμίζει ελαφρώς κουπέ, ενώ με μήκος σχεδόν στα 4,50 μέτρα τοποθετείται στα μικρομεσαία SUV. Την κίνηση αναλαμβάνει ένας turbo βενζίνης 1.600 cc με 154 PS με την κίνηση να περνά στους τέσσερις τροχούς. Εδώ να πούμε πως η Qoros ήταν η μοναδική κινεζική που θα μπορούσε να σταθεί με αξιώσεις στην ευρωπαϊκή αγορά.

Ωστόσο, κάτι η κρίση, κάτι ο έντονος ανταγωνισμός, και η Qoros αναγκάστηκε να εστιάσει στην εσωτερική της Κίνας. Και εκεί όμως η Qoros (του ισραηλινού fund Israel Corporation) δεν τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά και θα προσπαθήσει να αντιστρέψει την κατάσταση ξεκινώντας με την παρουσίαση του Qoros 5 στην έκθεση του Guangzhou το Νοέμβριο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!