NEA

Nissan Patrol Nismo με 420 άλογα!

NISSAN-PATROL-NISMO-1

Αυτό το Patrol με την ντοπέ εμφάνιση, τις 22άρες ζάντες και το λουσάτο εσωτερικό είναι τόσο κακό όσο θα μπορούσε να είναι ένα Nismo…

Όπως είναι φυσικό η ειδοποιός διαφορά στο Patrol Nismo αφορά στον αναβαθμισμένο V8 5.0 βενζινοκινητήρα (ιαπωνικής προέλευσης καθώς υπάρχει και αντίστοιχος κινητήρας US προδιαγραφών με 317 PS), που αποδίδει 20 άλογα περισσότερα φτάνοντας συνολικά τα 420. Αυτό είναι και το μόνο στοιχείο για τον κινητήρα που ανακοινώνει επίσημα η Nissan για το Patrol Nismo, ενώ άγνωστη είναι και η τιμή του.

Το βέβαιο είναι πως θα είναι σαφώς υψηλότερη από τις 83.000 δολάρια που κοστίζει η νυν κορυφαία εκδοχή του στα Εμιράτα. Εδώ να πούμε πως τα μεγάλα 4×4 είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στις ΗΠΑ και στις χώρες του Κόλπου, πόσω μάλλον οι ειδικές εκδόσεις όπως Patrol Nismo που μπορεί να μην εισάγεται στην Ευρώπη, αλλά π.χ. στην Αυστραλία κάνει θραύση.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!