NEA

Νέα Mercedes-Benz και σε Maybach!

2016 Mercedes-Benz E-Class body 2

Εδώ βλέπετε το πλαίσιο που θα βασιστεί η νέα Mercedes E-Class, η οποία θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα αρχές 2016 στο Ντιτρόιτ, πανευρωπαϊκή στην Γενεύη τον Μάρτιο και τις πωλήσεις να ξεκινούν πριν το καλοκαίρι…

2016 Mercedes-Benz E-Class bodyΤο συγκεκριμένο πλαίσιο αποτελεί μια μεγαλύτερη εκδοχή του MRA που χρησιμοποιείται στην τωρινή C-Class και λογικά αναμένεται δραστική μείωση του απόβαρου έως 100 kg. Μάλιστα, θα υπάρξει και ένα πλαίσιο με αυξημένο μεταξόνιο, που θα χρησιμοποιηθεί για τις επιμηκυμένες εκδόσεις της E-Class και την σούπερ πολυτελή Maybach στοχεύοντας σε αγορές όπως η κινέζικη.

Από πλευράς αισθητικής θα υιοθετηθεί  η καινούργια γραμμή που προσδιορίζεται από τις C και S-Class, με την τελευταία να δίνει τον τόνο και για το ακόμα πιο άνετο εσωτερικό. Στην διάρκεια του 2016 θα λανσαριστεί και η station wagοn έκδοση, ενώ αργότερα θα δούμε τις ελκυστικές cabrio και coupe εκδοχές, όπως και μία off-road που θα ανταγωνιστεί το Audi A6 Allroad.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!