ΑΓΩΝΕΣ

Υπάρχει ακόμα χρόνος για τα τρίτα μονοθέσια;

GP MALESIA F1/2015

Ενώ η απειλή αποχώρησης από τη Formula 1 από πλευράς Red Bull δεν έχει εξαλειφθεί -τουλάχιστον όχι επίσημα-, η Mercedes τάσσεται για πολλοστή φορά υπέρ της χρήσης τριών μονοθεσίων από κάθε ομάδα αν υπάρξουν απώλειες…

wehrlein-redbullringtest-a640Εκ μέρους της γερμανικής εταιρείας που πρέπει να σημειωθεί πως αρνήθηκε να δώσει μονάδες ισχύος στους «ταύρους», μίλησε ανοιχτά επί του θέματος ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων, Toto Wolff. «Ακόμα δεν είναι πολύ αργά. Υπάρχει το ερώτημα σχετικά με το επιπλέον κόστος για τη χρήση ενός επιπλέον μονοθεσίου αλλά ως εκεί. Η κατασκευή του δεν είναι πρόβλημα.

Έχουμε κάνει τους υπολογισμούς μας και παρότι δεν θα ήθελα να τους επισημοποιήσω, νομίζω πως τόσο οι δικοί μας όσο κι άλλων ομάδων, αποδεικνύουν πως μιλάμε για βιώσιμη λύση», είπε ο Αυστριακός στο Autosport. Αν και το πιθανότερο είναι να μη δούμε τρίτα μονοθέσια το 2016 αλλά να δούμε τον νεαρό Γερμανό στη Marussia που από το 2016 θα χρησιμοποιεί μονάδες ισχύος της Mercedes.

Διαβάστε περισσοτερα ΕΔΩ

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!