NEA

O διάσημος DJ Afrojack περιμένει τη νέα του Bugatti!

AFROJACK-cars-2

Ως φανατικός των γρήγορων αυτοκινήτων ο Afrojack βρέθηκε σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε η Bugatti στο Λονδίνο για πιθανούς υποψήφιους αγοραστές της Chiron…

AFROJACK-cars-1Φτάνοντας, ο διάσημος Ολλανδό DJ Afrojack, -που μόλις πριν λίγες μέρες είχε εμφανιστεί και στην Αθήνα- έδωσε συνέντευξη στο ραδιοσταθμό 533 και είπε πως το 2017 θα είναι ένας από τους πρώτους στον κόσμο που θα αποκτήσουν την καινούργια Bugatti. Αν τελικά ισχύει κάτι τέτοιο, βάζει τέλος στην φημολογία σχετικά με το μέλλον της Bugatti και την ανοιχτή πλέον -μετά το σκάνδαλο του ομίλου VW-, ημερομηνία παρουσίασης της Chiron, της διαδόχου της Veyron.

AFROJACK BUYS CHIRONΜάλιστα, ο θηριώδης DJ με ανάστημα 2,06 μέτρα -για να δούμε πως θα χωρέσει στο νέο του hypercar- έδωσε την παραγγελία για τη δική του καινούργια Bugatti, ενώ δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί μέσα στο αεροπλάνο της επιστροφής με τον ειδικό φάκελο με το «C» ανά χείρας (προφανώς, με το όποιο υλικό και το αντίγραφο της παραγγελίας).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!