NEA

Vorsteiner V-GT Aero πακέτο για την Porsche 911 Carrera S

vorsteiner-vgt-carrera-s (7)

Από τις φωτογραφίες και μόνο, η turbo ανανεωμένη 911 Carrera φαίνεται πως πάει… πακέτο με το V-GT Aero σύνολο που προτείνει η γερμανική εταιρία βελτιώσεων…

vorsteiner-vgt-carrera-s (10)Αφενός τα body-kit προσδίδουν ένα πιο δυναμικό και εμφατικό στιλ στο αμάξωμα, αφετέρου τα διάφορα αεροδυναμικά βοηθήματα προσφέρουν καλύτερο downforce (κάθετο αεροδυναμικό φορτίο ή αρνητική άντωση) και βέλτιστη ψύξη για τα εξαρτήματα (ένα μεγάλο ζήτημα στα supercars είναι η ψύξη και η σωστή κυκλοφορία του αέρα).

Η tuning πρόταση της Vorsteiner έχει όλα τα καλά περιλαμβάνοντας -μεταξύ άλλων- μία τεράστια κάρμπον πτέρυγα στο πίσω μέρος, νέο διαχύτη και τετραπλές εξατμίσεις, ειδικές σφυρήλατες ζάντες V-FF. Απλά απολαύστε την αναβαθμισμένη και πραγματικά πανέμορφη 911 Carrera της Porsche στο παρακάτω άλμπουμ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!