NEA

Πρόγραμμα βελτίωσης από την Irmscher για το νέο Opel Astra

OPEL-ASTRA-IRMSCHER

Η Irmscher ήδη εξελίσσει και κιτ βελτίωσης των κινητήρων, τόσο της βενζίνης όσο και του πετρελαίου, που οδηγούν σε αύξηση της απόδοσης μέχρι και κατά 30 άλογα…

Μπορεί να μην ταξιδέψαμε μέχρι την Γερμανία για να οδηγήσουμε το νέο Astra, αλλά σε μερικές μέρες θα έχουμε να σας πούμε από πρώτο χέρι τα πάντα για το νέο Opel από την πρώτη μας δοκιμή επί ελληνικού εδάφους. Και για όσους ήδη ψήνονται για το κάτι παραπάνω, να πούμε πως η γερμανική εταιρεία βελτιώσεων Irmscher -που ειδικεύεται στα μοντέλα της Opel- έχει ήδη ετοιμάσει διάφορα πακετάκια αναβάθμισης για το νέο Astra.

Έτσι, υπάρχει ήδη διαθέσιμη μια διαφορετική μάσκα -με γρίλιες από ανοξείδωτο ατσάλι ή από κάρμπον-, η οποία συνδυάζεται τόσο με ρίγες για τα αμάξωμα όσο και με μια μεγάλη ποικιλία ζαντών ελαφρού κράματος (από 16 έως και 19 ίντσες). Παράλληλα, όσο θέλουν μια ακόμα πιο σπορ εμφάνιση μπορούν να επιλέξουν το κιτ που χαμηλώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 30 mm, ενώ φυσικά υπάρχει και αύξηση ισχύος έως 30 PS.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!