NEA

Ανανεωμένη και με νέο όνομα η Mercedes-Benz GLS

2017-Mercedes-GLS (1)

Στο πλαίσιο της νέας ονοματολογίας το μεγάλο SUV της Mercedes μετονομάζεται -από GL-Class- σε GLS και αποκτά νέα εμφάνιση…

Όπως και στην περίπτωση της GLE (της πρώην M-Class), έτσι και η GLS περνά από ένα βαθύρριζο facelift με τις εξωτερικές αλλαγές να εντοπίζονται στην επανασχεδιασμένη μάσκα, τους προφυλακτήρες, τα φωτιστικά σώματα με τα ενσωματωμένα πλέον LED φώτα ημέρας κ.α. Στο 7-θέσιο εσωτερικό η αναβάθμιση είναι επίσης έντονη με άρωμα από S-Class, καθώς διαθέτει νέο σύστημα πολυμέσων με πλήρη διασύνδεση και την χαρακτηριστική αλά tablet οθόνη στο μέσο της του ταμπλό.

Η αποκλειστικά τετρακίνητη GLS (με στάνταρ αυτόματα κιβώτια 9G-tronic) διατίθεται σε τρεις εκδόσεις βενζίνης: τις GLS 400 4Matic (2.996 cc, 333 PS), GLS 500 4Matic (4.663 cc, 455 PS) και GLS 63 AMG 4Matic (5.461 cc, 485 PS). Και αν απορείτε γιατί στους ντίζελ υπάρχει μόνο η GLS 350d 4Matic (2.987 cc, 258 PS), έχετε υπόψη σας πως οι βασικές αγορές της GLS είναι η αμερικανική, η κινέζικη και οι χώρες του Κόλπου (στην τελευταία η αμόλυβδη κοστίζει όσο το νεράκι!).

H πρεμιέρα της GLS θα γίνει στην έκθεση του Los Angeles (17 Νοεμβρίου). Στην Ευρώπη η GLS θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Μάρτιο και για να έχετε μία εικόνα για την τάξη μεγέθους της GLS, απλά σκεφτείτε πως στην χώρα μας η βασική 350d 4Matic κοστίζει από 135.450€.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!