NEA

Πως θα μπορούσε να είναι το ιδανικό «αγροτικό;

Nissan-Nails-Concept

To πρωτότυπο Nissan Nails -που είχε παρουσιαστεί το 1991- είναι τόσο απλό στην σχεδίαση και στην λειτουργικότητα του…

Nissan-Nails-Concept (1)Πάνω στο οποίο θα μπορούσε να στηθεί ένα εξαιρετικό επαγγελματικό με καρότσα. Ωστόσο, αυτό το πρωτοποριακό -ακόμα και σήμερα- αγροτικό έχει καταλήξει στα αζήτητα πολύ απλά γιατί έχουν αλλάξει οι προτιμήσεις του κοινού στη συγκεκριμένη κατηγορία. Που θέλει όγκο και αγριεμένη εμφάνιση, μεγάλη απόσταση από το έδαφος, τετρακίνηση και βέβαια θέσεις για περισσότερους των δύο (τα δημοφιλή διπλοκάμπινα).

Nissan-Nails-Concept (3)Αν και η έχουν περάσει 24 χρόνια από την παρουσίασή του, το Nissan Nails Concept με φουτουριστική εμφάνιση έχει και κάποια άλλα χαρακτηριστικά που εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να είναι πρωτοποριακά για τα περισσότερα pick-up. Μερικά από αυτά είναι ο εγκάρσια τοποθετημένος κινητήρας, η κίνηση στους εμπρός τροχούς, η χαμηλά τοποθετημένη και επίπεδη καρότσα, το χαμηλό κατώφλι φόρτωσης και οι μικροί θόλοι ώστε οι τροχοί να είναι όσο πιο έξω γίνεται.

Nissan-Nails-Concept (2)

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!