NEA

H Hyundai δημιουργεί την πολυτελή Genesis

GENESIS-LOGO 1

Όπως και η Toyota με την Lexus, έτσι και η Hyundai αποκτά το δικό της premium σήμα και την ίδρυση μιας ξεχωριστής μάρκας για τα πολυτελή μοντέλα της…

GENESIS-LOGOΉδη η Genesis έχει… πάρει μπροστά και μέχρι το 2020 ο προγραμματισμός περιλαμβάνει συνολικά 6 νέα μοντέλα που προορίζονται κυρίως για αγορές όπως της Κορέας, της Κίνας, των ΗΠΑ και της Μέσης Ανατολής. Το λογότυπο της μάρκας είναι μια παραλλαγή του ήδη υπάρχοντος με τα φτερά, ενώ η κωδικοποίηση των μοντέλων θα γίνεται με αριθμούς, π.χ. 60, 70 κ.λπ., ανάλογα με την κατηγορία.

Με την εισαγωγή της Genesis δεν θα διαφοροποιούνται μόνο τεχνολογικά αλλά και αισθητικά. Μάλιστα για το σκοπό αυτό οι Κορεάτες ίδρυσαν ξεχωριστό τμήμα σχεδιασμού, με επικεφαλής τον Luc Donkerwolke, ο οποίος προέρχεται από τον όμιλο Volkswagen και κατά καιρούς έχει περάσει από τις Lamborghini, Seat, Audi, Bentley και Skoda.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!