ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Mitsubishi Connect, μία ματιά στο μέλλον [vid]

Μέσα από ένα ενδιαφέρον video η Mitsubishi προσπαθεί να μας δώσει μία εικόνα για το πως θα είναι οι μετακινήσεις μας στο –όχι πολύ μακρινό- μέλλον.

Για την αυτόνομη οδήγηση δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ασχέτως του αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς γύρω από την όλη ιδέα, το σίγουρο είναι πως μέσα στα επόμενα χρόνια θα ξεκινήσουν να παράγονται τα πρώτα αυτοκίνητα που θα κινούνται μόνα τους, χωρίς οδηγό. Πως όμως θα μοιάζει αυτό το μέλλον;

mitsubishi_connectΑυτή τη στιγμή ο καθένας μπορεί να το φαντάζεται αλλιώς. Το ίδιο, άλλωστε ισχύει και για τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Φουτουριστικά μοντέλα με σαλόνια χωρίς τιμόνι, ή με τιμόνι που εξαφανίζεται όταν γυρνάει το όχημα σε αυτόνομη διαμόρφωση, ή ακόμα και πιο συμβατικά μοντέλα, που δεν απέχουν πολύ από τη σημερινή πραγματικότητα. Στο παραπάνω video βλέπουμε ουσιαστικά την προσέγγιση της Mitsubishi, γύρω από το θέμα. Πιο «ανθρώπινη» ίσως, με έμφαση τόσο στην αυτονομία, όσο και στη συνεργασία μεταξύ αυτοκινήτου και οδηγού.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!