NEA

Στους δρόμους η Bugatti Chiron!

BugattiChironMule-03

H φωτογραφία που βλέπετε δείχνει το hypercar που θα αντικαταστήσει την Veyron να δοκιμάζεται στους ιταλικούς δρόμους και κάτω από βαρύ καμουφλάζ…

BugattiChironMule-00Η διπλανή εικόνα -που τραβήχτηκε στην Ιταλία και αναρτήθηκε στο Instagram- προφανώς και βάζει τέλος στις φήμες περί αναβολής της Bugatti Chiron για αργότερα, ελέω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το VAG (λόγω του σκανδάλου με την παραποίηση των ρύπων). Τώρα, αν κρίνει κανείς από τις βασικές γραμμές του αμαξώματος με το βαρύ καμουφλάζ και σε συνδυασμό με τις πρώτες μας πληροφορίες, σχεδιαστικά η Chiron (αν τελικά επικρατήσει αυτή η ονομασία) θα παραπέμπει στην πρωτότυπη Vision Gran Turismo που είχαμε δει στην Φρανκφούρτη.

BugattiChironMule-03Από εκεί και πέρα, το σύστημα πρόωσης θα περιλαμβάνει έναν αναβαθμισμένο W16 χωρητικότητας 8.000 cc, ο οποίος με την βοήθεια e-turbo θα αποδίδει περίπου 1.500 άλογα. Το 0-100 θα βρίσκεται λίγο πάνω από τα 2,2 sec, ενώ η παραγωγή θα περιοριστεί στις 450 μονάδες με την κάθε μία Chiron να κοστίζει περίπου 2,2 εκ. ευρώ. Και αν ισχύσει ο αρχικός προγραμματισμός της Bugatti, τότε η επίσημη πρεμιέρα της Chiron θα γίνει μέσα στο 2016 και εκτός απροόπτου τον Μάρτιο, στο σαλόνι της Γενεύης.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!