NEA

Ανανεωμένες και ελαφρύτερες οι Lotus Elise Sport

Lotus-Elise-Sport-&-Sport-220-1

Στην κεντρική Ευρώπη η βασική Lotus Elise Sport κοστίζει από 39.900€, ενώ η πιο δυνατή Elise Sport 220 ξεκινά από 48.700€.

Την θυμάστε την Elise; Πλέον το αειθαλές Lotus αποκτά των προσωνύμιο Sport, έχει χάσει 10 kg και συνεχίζει εκ νέου την πορεία του, ενώ η σχετική ενέργεια «ανανέωσης» μας παραπέμπει στο παρελθόν και στην Espirt (από το 1976 έως και το 2003). Συγκεκριμένα, υπάρχει στο εξής η επιλογή της βασικής Elise Sport με τις καρό επενδύσεις στο εσωτερικό, την επαναρρυθμισμένη  ανάρτηση με νέα αμορτισέρ της Bilstein και τον κινητήρα των 1.600 cc με τους 136 PS και την αναλογία 6,37 kg/PS.

O βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει πλέον τις ρυθμίσεις σπορ, οι οποίες εξασφαλίζουν και μια πιο γρήγορη απόκριση στο πεντάλ του γκαζιού, ενώ οι τροχοί παραμένουν 16 ιντσών μπροστά και 17 πίσω. Επίσης, η Elise Sport 220 (η πρώην Elise S) έχει αναλογία 4,15 kg/PS, ο τετρακύλινδρος των 1.800 cc -με μηχανικό υπερσυμπιεστή- αποδίδει 220 PS, το 0-100 εξασφαλίζεται σε 4,2 sec και η τελική φτάνει τα 234 km/h.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!