NEA

Brabus 900 Rocket Desert Gold Edition, όνομα και πράγμα!

BRABUS-ROCKET-900-DESERT-GOLD-Edition-1

Η γερμανική εταιρεία παρουσίασε στην έκθεση του Ντουμπάϊ την ειδική έκδοση Desert Gold Edition της Rocket 900…

Πρόκειται για την αναβαθμισμένη 12-κύλινδρη S-Class που έχει ανέβει στα 6.300 cc και από εκεί στα 900 άλογα και στα 1.500 Nm. Για λόγους ασφαλείας η τελευταία απόδοση περιορίζεται στην πράξη στα 1.200 Νm, προκειμένου να μη διαλυθούν τα πάντα στη μετάδοση, παρά τις ενισχύσεις τόσο στο κιβώτιο των 7 σχέσεων όσο και στον πίσω άξονα! Οι επιδόσεις, 0-100 σε 3,7 δεύτερα, τελική 350, είναι εντυπωσιακές, αλλά αυτά που πραγματικά κλέβουν την παράσταση για την περίσταση είναι το χρυσαφί χρώμα του αμαξώματος της Rocket και κυρίως το εσωτερικό της.

Το απαστράπτον εσωτερικό της, με πολύ χρυσάφι, ακριβώς όπως αρέσει στους (πλούσιους) Άραβες, σε συνδυασμό με μαύρες επενδύσεις -φυσικά. τα πάντα είναι καλυμμένα με δέρμα- για να κάνει stand out. Βλέπετε, εταιρίες σαν τη Brabus έχουν βρει φλέβα χρυσού στις χώρες του Κόλπου και έτσι κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να έχουν όσο το δυνατόν τα μεγαλύτερη οφέλη…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!