NEA

Επίσημα το νέο Fiat 124 Spider

2017 Fiat 124 Spider (23)

Αυτό είναι το νέο roadster της Fiat που κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση του Λος Άντζελες δίχως να έχει να αποκαλύψει πολλά περισσότερα από όσα ήδη γνωρίζουμε…

Και αυτό διότι το νέο 124 Spider είναι στην πραγματικότητα ένα MX-5 με διαφορετικά σήματα, με σχεδίαση Fiat και turbo καρδιά από Abarth. Θα κατασκευάζεται και αυτό στην Χιροσίμα και η συγγένεια με το MX-5 είναι έντονη στις βασικές γραμμές του αμαξώματος. Από την άλλη, η ξεχωριστή μάσκα σε συνδυασμό με τους στρόγγυλους προβολείς, το καπό με το έντονο ανάγλυφο και τα δύο διαμήκη εξογκώματα, το κάλυμμα του πορτμπαγκάζ και τα πίσω φώτα μας παραπέμπουν στο ορίτζιναλ 124 Spider.

Πιθανότατα το νέο roadster της Fiat να κάνει πρεμιέρα στην Ευρώπη τον Μάρτιο, στο σαλόνι της Γενεύης με τον turbo που θα λανσαριστεί από το καλοκαίρι στις ΗΠΑ, δηλ. με τον τετρακύλινδρο 1.400 cc που αποδίδει 160 PS / 250 Nm. Προέρχεται από το 500 Abarth και συνδυάζεται με μηχανικό ή με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ αργότερα θα υπάρξει και πιο δυνατή έκδοση Abarth.

Αρχικά και για το λανσάρισμα στην αμερικάνικη αγορά θα υπάρχει σε 124 αυτοκίνητα η ειδική έκδοση Prima Editione Lusso (με γαλάζιο χρώμα αμαξώματος και εσωτερικό με καφέ δερμάτινες επενδύσεις). Όπως φαίνεται, οι Ιταλοί θα προλάβουν και με τo Fiat 124 Spider θα γιορτάσουν το 2016 τα 50ά γενέθλια του διάσημου προγόνου του.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!