NEA

Τι χρόνο έγραψε η Pagani Zonda Revolucion στο Nurburgring; [vid]

PAGANI-ZONDA-REVOLUCION-NUERBURGRING-2A

H τελευταία όλων των Zonda, η Revolucion, κατάφερε να πετύχει ένα εξωπραγματικό 6:30’ στην Πράσινη Κόλαση, κατακεραυνώνοντας το 6:47’ που είχε η Zonda R από το 2010!

PAGANI-ZONDA-REVOLUCION-NUERBURGRING-1Αν και η παραπάνω επίδοση δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την Pagani, ένας από τους κατόχους του αυτοκινήτου, ο συλλέκτης και φυσικά εκατομμυριούχος Kris Singh, πόσταρε μια φωτογραφία της δικής του Zonda Revolucion γράφοντας «ο καινούργιος βασιλιάς του Nürburgring». Ωστόσο, η Zonda Revolucion έχει κατασκευαστεί μόλις 5 φορές και έχει σχεδιαστεί σαν αυτοκίνητο πίστας. Επιπλέον, χρησιμοποιεί αγωνιστικά ελαστικά και όπως είναι λογικό δεν διεκδικεί το ρεκόρ για αυτοκίνητα παραγωγής στο Nürburgring.

PAGANI-ZONDA-REVOLUCION-NUERBURGRING-4Όπως και να έχει η Zonda είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά hypercar που υπάρχουν. Η συγκεκριμένη ζυγίζει μόλις 1.070 kg, κινείται από τον ατμοσφαιρικό V12 6.0 AMG με απόδοση στα 810 PS και στα 730 Nm (στο βίντεο βλέπετε μία Zonda Revolucion στην πίστα του Misano). Όπως κάθε Pagani έχει τεχνογνωσία από F1, πλήρες αεροδυναμικό πακέτο, φρένα από ανθρακονήματα και ότι άλλο για να δικαιολογεί τα 2,2 εκ. ευρώ που κοστίζει!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!