ΑΓΩΝΕΣ

Porsche Cayman GT4 Clubsport μόνο για τις πίστες

Porsche Cayman GT4 Clubsport (1)

Την αγωνιστική εκδοχή της Cayman GT4 παρουσίασε η Porsche στην έκθεση του Los Angeles και στην Γερμανία η τιμή της ξεκινά από τις 111.000€ (προ φόρων)…

Η Porsche Cayman GT4 Clubsport θα δώσει το παρόν στα ανά τον κόσμο πρωταθλήματα των σειρών GT3 και GT4, έχει στάνταρ κλωβό ασφαλείας, αγωνιστικό κάθισμα με ζώνες 6 σημείων και στάνταρ ρεζερβουάρ 90 λίτρων. Προσαρμοσμένα στα αγωνιστικά δεδομένα είναι και τα φρένα, με δίσκους 380 mm, 6-πίστονες δαγκάνες μπροστά και 4-πίστονες πίσω, ενώ το ABS μπορεί να ρυθμιστεί σε 12 συνολικά επίπεδα.

Ο κινητήρας της είναι ο γνωστός boxer των 3.800 cc, ο οποίος αποδίδει 385 PS και συνδυάζεται με ένα ειδικά προσαρμοσμένο στον αγωνιστικό χαρακτήρα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων, καθώς και με ένα μηχανικό μπλοκέ πίσω διαφορικό που -όπως και η ανάρτηση, μπροστά και πίσω,- προέρχεται από την 911 GT3 Cup.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!