NEA

Mini Clubman JCW με 300 άλογα;

MINI-CLUBMAN-JCW-300+-PS-1

Όσο ο πήχης ανεβαίνει, τόσο πιο ισχυρές θα γίνονται οι εκδόσεις John Cooper Works και στα πλάνα της Mini περιλαμβάνεται ένα Clubman με περισσότερα από 300 άλογα!

MINI-CLUBMAN-JCW-300+-PS-3Ο κινητήρας του ταχύτερου Clubman που θα δούμε σε περίπου δύο χρόνια θα αποδίδει πάνω από 300 άλογα και θα είναι η εξέλιξη του 2-λιτρου 4-κύλινδρου που στην 330i (πρώην 328i) αποδίδει 252 PS. Στην περίπτωση του Clubman θα συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης, όπως αναφέρει δημοσίευμα του βρετανικού Autocar.

Μία πρώτη ένδειξη είχαμε από το Gran Turismo 6, με το αντίστοιχο Mini να έχει δύο κεντρικά τοποθετημένες απολήξεις, τροχούς 22 ιντσών και 395 άλογα. Στην πραγματική ζωή τα άλογα δεν θα είναι μεν τόσα πολλά, αλλά τα 350 του Ford Focus RS -που φαντάζει ως ένας από τους πιο πιθανούς ανταγωνιστές του- θεωρούνται κάτι παραπάνω από εφικτά. Για να δούμε…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!