ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Παράδοση κατευθείαν στο αυτοκίνητο [vid]

Οι διαδικτυακές αγορές έχουν ένα ζήτημα μιας ο καθένας θα πρέπει να παραλάβει ότι έχει παραγγείλει. Πως θα σας φαινόταν λοιπόν αν η παραλαβή γινόταν από το αυτοκίνητό σας;

VΗ απευθείας παράδοση της Volvo στο αυτοκίνητο είναι προς το παρόν διαθέσιμη στους πελάτες της Volvo στην έδρα της εταιρείας, στην πόλη του Γκέτεμποργκ, σύντομα όμως θα επεκταθεί και στην υπόλοιπη Σουηδία, αλλά και σε άλλες χώρες. Σε αυτή την πρώτη φάση συνεργάζονται τα ηλεκτρονικά καταστήματα Lekmer.com και Mat.se και σε συνεργασία με την εταιρεία διανομής PostNord.

VΑυτό που πρέπει να κάνει ο κάτοχος ενός Volvo κατά την έξοδό του από τα ηλεκτρονικά καταστήματα και αφού έχει ολοκληρώσει τις αγορές του είναι να επιλέξει το In-Car Delivery (δηλ. την παράδοση στο αυτοκίνητό του). Η PostNord παραλαμβάνει τα είδη, ενώ ο οδηγός που θα τα παραδώσει ενημερώνεται για την τρέχουσα θέση του αυτοκινήτου. Παράλληλα, παραλαμβάνει και ένα ηλεκτρονικό κλειδί μιας χρήσης, που το χρησιμοποιεί προκειμένου να ανοίξει το πορτμπαγκάζ, να τοποθετήσει τις αγορές και να ολοκληρώσει την παράδοση. Ταυτόχρονα ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ενημερώνεται με μήνυμα πως τα είδη τοποθετήθηκαν στο πορτμπαγκάζ. Αξίζει να σημειωθεί πως στις αρχές του χρόνου η Audi είχε παρουσιάσει μια ανάλογη υπηρεσία, την Audi connect easy delivery σε συνεργασία με τη DHL και για την πόλη του Μονάχου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!