NEA

«ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ 2016»: Η τελική 10άδα στο McArthurGlen!

IMG_20151201_123832-660x400

Από σήμερα και μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου, τα υποψήφια αυτοκίνητα για ένα πολύ σημαντικό βραβείο θα βρίσκονται στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen.

Ο Ανεξάρτητος Δημοσιογραφικός Θεσμός «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» ο οποίος συμπληρώνει φέτος τα 10 χρόνια λειτουργίας του, έχει επιλέξει τα παρακάτω αυτοκίνητα, που θα είναι υποψήφια για το βραβείο «Αυτοκινήτου του 2016»:

LOGO ORIZONTIO (1)CITROEN/PEUGEOT C1/108
FIAT 500X
FORD MONDEO
HYUNDAI i20
JEEP RENEGADE
OPEL ASTRA
RENAULT TWINGO
SMART FORTWO/FORFOUR
SSANGYONG TIVOLI
VW PASSAT

Yπενθυμίζουμε ότι η διαδικασία για την ανάδειξη του «Αυτοκινήτου του 2016» και την απονομή του ομώνυμου δημοσιογραφικού βραβείου, θα διοργανωθεί στις 10/12/2015. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την όλη διοργάνωση, έχει αναλάβει η εταιρία Promauto ενώ χορηγοί της φετινής εκδήλωσης είναι: Η Fisikon, το Kitchen Bar (όπου θα γίνει και η εκδήλωση-απονομή), το McArthurGlen και τα λιπαντικά Eneos.

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!