NEA

Ποιος θα αγοράσει αυτή την Ferrari 250 GT Europa;

Ferrari-250-Europa (25)

Η LaFerrari μπορεί να είναι η πιο φανταχτερή που έχει παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια, αλλά όσα και αν περάσουν μία 250 GT θα κλέβει πάντα την παράσταση!

Ferrari-250-Europa (24)Ειδικά στην περίπτωση της ειδικής 250 GT Europa είχαν κατασκευαστεί μόλις 22 αυτοκίνητα, όλα με την υπογραφή του Pininfarina πλην τεσσάρων που είχε επιμεληθεί ο Vignale. Η 250 GT Europa που βλέπετε είναι ακόμη πιο σπάνια καθώς φέρει έχει την στάμπα του τελευταίου! Κάτω από το καπό της έχει έναν V12 με περιεχόμενη γωνία 60 μοίρες, χωρητικότητα στα 2.963 cc, αποδίδει 200 PS με τριπλά καρμπυρατέρ Weber 36 DCZ/3, συνδυάζεται με 4άρι σαζμάν, έχει μπροστινή ανάρτηση με διπλά ψαλίδια και φύλλα σούστας, ενώ πίσω υπάρχει ανεξάρτητη ανάρτηση με ημιελλειπτικά ελατήρια. Η συγκεκριμένη Ferrari 250 GT Europa είχε παραδοθεί το 1953 στην Luigi Chinetti Motors στη Νέα Υόρκη και σε μερικές μέρες θα δημοπρατηθεί από την RM Sotheby για περίπου 3,8-4,5 εκ. δολάρια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!