ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Έλληνας σχεδιάζει μία Ferrari για το 2040

Ferrari-Top-Design-School-Challenge-2015-11

Όπως τις χρονιές 2005 και 2012, έτσι και φέτος στο Ferrari Top Design Challenge θα συμμετάσχουν κορυφαίες πανεπιστημιακές σχολές σχεδιασμού με θέμα ένα μοντέλο για το έτος 2040!

Μετά από σχετική αξιολόγηση τα τμήματα σχεδιασμού που θα διαγωνιστούν είναι των σχολών Pforzheim (Γερμανία), College for Creative Studies (Ντιτρόιτ), πανεπιστήμιο Hongik (Σεούλ) και IDS Rubika (Γαλλία). Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 15 Ιανουαρίου, ενώ σημειώστε πως μεταξύ των σπουδαστών από τη Valencienne στη Γαλλία που έχουν σχεδιάσει το Manifestο, είναι και ο ελληνικής καταγωγής Μ. Καλυβιαννάκης.

Κάθε ένα από τα τέσσερα παραπάνω πανεπιστήμια συμμετέχει στην τελική φάση του Ferrari Top Design Challenge με τρεις προτάσεις, με την κάθε μια πρόταση να διεκδικεί δύο βραβεία. Το πρώτο βραβείο είναι το Gran Premio που θα απονείμει η ίδια η Ferrari, ενώ το βραβείο Premio Speciale, θα προκύψει από ψηφοφορία στην σελίδα της εταιρίας στο Facebook!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!