NEA

Πόσα Mercedes μπορούν να βγουν από μόλις ένα εργοστάσιο;

Το εργοστάσιο της Mercedes που βρίσκεται στο προάστειο της Στουτγάρδης Sindelfingen, έφτασε το ορόσημο των 20.000.000 αυτοκινήτων!

mercedes-benz-sindelfingen-plant-2Το συγκεκριμένο εργοστάσιο ξεκίνησε τη βιομηχανική του δραστηριότητα το 1915 κατασκευάζοντας αεροπλάνα και τους κινητήρες τους, καθώς και κάποια αυτοκίνητα. Αποκλειστικά αυτοκίνητα, από το μηδέν, παράγει από το 1946, ενώ το 2014 οι 26.000 εργαζόμενοι της Mercedes στο Sindelfingen, μια μικρή πόλη δηλαδή, κατασκεύασαν συνολικά 367.313 αυτοκίνητα.

mercedes-benz-sindelfingen-plant-1Στα πλάνα της γερμανικής εταιρείας προβλέπουν μια επένδυση της τάξης των 1,5 δισεκατομμυριων ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του μέχρι το 2020. Τώρα, πριν από μερικές μέρες βγήκε από τις γραμμές παραγωγής του το υπ’ αριθμόν 20.000.000 αυτοκίνητο. Το οποίο ήταν μια S500 Plug-in Hybrid, ενώ όλες οι S-Class κατασκευάζονται κατ΄αποκλειστικότητα στο Sindelfingen, παράλληλα με τις C, E και CLS.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!