NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το BMW i5 θα είναι crossover;

bmw-i5-electric-rendering

Μετά τις αρχικές εικασίες για ένα αμάξωμα σεντάν ή μία επιμηκυμένη έκδοση του i3, μία νέα εκδοχή θέλει το επόμενο ηλεκτρικό μοντέλο των Βαυαρών να είναι crossover.

Η φήμη αυτή ξεκίνησε από ένα αγγλικό περιοδικό, που αναφέρει πως το συγκεκριμένο είναι ένα αρκετά πιθανό σενάριο, μιας που πολλά από τα διευθυντικά στελέχη της φίρμας θα καλόβλεπαν μία τέτοια προοπτική. Κρίνοντας, δε, από το ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού προς αυτή την κατηγορία, όπου μάλιστα δεν διστάζει να βάλει βαθύτερα το χέρι στην τσέπη, αυτό θα μπορούσε να είναι μία λογική επιλογή.

Ένα ηλεκτρικό crossover θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει το αντίπαλο δέος του Audi A6 e-Tron, καθώς και του Tesla Model X, που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Το σίγουρο είναι ότι το i5 θα χρησιμοποιεί εκτενώς ελαφρά υλικά, όπως ανθρακονήματα, ενώ είναι πολύ πιθανό να ενσωματώνει και τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης. Εν αναμονή, λοιπόν, των εξελίξεων, καθώς μέχρι την παρουσίασή του, προς τα τέλη της δεκαετίας, έχουμε να διανύσουμε πολύ δρόμο ακόμα…

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!