NEA

Έρχεται και το BMW i8 Spyder!

BMW-i8_Spyder_Concept_2012_1000 (1)

Αρχές 2016 η BMW θα παρουσιάσει στην έκθεση CES την ανοιχτή έκδοση του κορυφαίου i μοντέλου της, του i8…

BMW-i8_Spyder_Concept_2012_1000 (3)Για την ακρίβεια στην έκθεση ηλεκτρονικών που θα γίνει στο Λας Βέγκας θα παρουσιαστεί ένα πρωτότυπο που θα διαφέρει ελάχιστα από το μοντέλο παραγωγής, αλλά και από το concept car που είχαμε δει το 2012 στο Πεκίνο. Το σύστημα πρόωσης δεν θα αλλάξει και -όπως στο κουπέ- θα αποτελείται από τον 3-κύλινδρο turbo βενζίνης των 1.500 cc και έναν ηλεκτροκινητήρα.

BMW-i8_Spyder_Concept_2012_1000 (2)Σχετικά με τις επιδόσεις, αυτές θα βρίσκονται κοντά στα ίδια επίπεδα (0-100 σε 4,4 sec, τελική ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 km/h), ενώ το i8 Spyder αναμένεται ελαφρώς μικρότερο σε μήκος και αυστηρά διθέσιο. Επίσης, θα διαθέτει νέα συστήματα διασύνδεσης και υποβοήθησης του οδηγού και αυτός είναι και ο λόγος που θα παρουσιαστεί στην έκθεση ηλεκτρονικών CES. Έως τότε, εδώ μπορείτε να διαβάσετε την δοκιμή για το κουπέ BMW i8.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!