NEA

Τι θα παρουσιάσει η VW στην έκθεση CES;

VW CONCEPT-CES

Στην μεγαλύτερη έκθεση ηλεκτρονικών CES που γίνεται στο Λας Βέγκας οι φήμες θέλουν την VW να παρουσιάζει το νέο Microbus…

VW-MICROBUSΑν τελικά επιβεβαιωθούν οι φήμες, τότε η παραπάνω teaser εικόνα ανήκει από μία πρωτότυπη εκδοχή του Microbus που θα περάσει στην παραγωγή και που θα είναι μικρότερο από τo Μicrovan. Και όπως φαίνεται στην Γενεύη ίσως και να δούμε την έκδοση παραγωγής (λανσάρισμα το 2017), ενώ οι πληροφορίες μας λένε πως πέρα από τις εκδόσεις με τετρακύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, θα έχει και μια ηλεκτρική εκδοχή με αυτονομία από 400 έως 500 χιλιόμετρα.

Η γερμανική εταιρεία λέει πως το teaser προμηνύει ένα μοντέλο «…που θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή στα προσιτά ηλεκτρικά αυτοκίνητα με μεγάλη αυτονομία». Ταυτόχρονα θα παρουσιαστούν, καθότι και η CES είναι έκθεση ηλεκτρονικών, καινούργιες οθόνες και συστήματα διασύνδεσης και χειρισμού. Πάντως, αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα είναι το μέγεθος της μάσκας και τα πάμπολλα LED με το φωτιζόμενο σήμα της Volkswagen.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!